För dig som inte fotograferar själv – köp fotokonst

Att ha fotokonst på väggarna är vackert, och det är ett utmärkt sätt för dig att visa upp din smak. Kanske brukar du själv ägna dig åt att fotografera. I så fall kan du framkalla dina bilder och rama in dem. Du kan då själv avgöra vilka rum dina foton passar bäst i, och vilka ramar som är mest lämpliga att använda.

Det är dock inte alla som gillar att fotografera. Även om du inte själv brukar ta kort, har du naturligtvis möjlighet att pryda dina väggar med vacker fotokonst. Klicka dig vidare här för att hitta konstverk som kan tänkas tilltala dig.

Välj motiv som passar din inredning och dina intressen

Du behöver naturligtvis hitta fotokonst som visar upp motiv som tilltalar dig. Det kan vara trevligt om de på något sätt speglar dina intressen. Vad som också är av stor vikt är att de passar in bra med din övriga inredning. Det kan till exempel vara en bra idé att fundera över om du föredrar fotokonst i färg, eller om du hellre vill ha svartvita fototavlor. Vad du väljer beror förmodligen på vilken färgskala du har valt att inreda med i övrigt.